(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä monipuolisiin tehtäviin
Avain Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Etsitkö monipuolista työtä logistiikasta? Motivoiko mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen?

Haemme Avain Logistiikalle reipasta työntekijää monipuolisiin työtehtäviin. Varasto sijaitsee Hakkilassa osoitteessa Honkanummentie 13, Vantaa. Kyseessä on lämmin logistiikkakeskus, jossa pääset tekemään keräilyä, hyllytystä trukeilla sekä vastaanottoa. Keräily tapahtuu tiimistä riippuen listakeräilynä tai päätteellä joko käsin tai trukeilla. Työnkierto on viikko aamuvuoroa (klo 6-14) ja viikko iltavuoroa (klo 14-22). Viikonloput ovat vapaat. Kyseessä on alkuun määräaikaisuus, mutta hyvin työssä pärjäävällä henkilöllä on erinomainen mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen vakituiseksi työntekijäksi.

Hakemamme henkilö on tarkka sekä oma-aloitteinen työntekijä, joka työskentelee sujuvasti tiimissä, mutta pystyy myös itsenäiseen tekemiseen. Aikaisempi kokemus logistiikasta tai trukeista katsotaan ehdottomasti eduksesi, mutta kattavan perehdytyksen ansiosta et tarvitse aikaisempaa varastokokemusta.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, huumorintajuisen työilmapiirin, mahdollisuuden vakituiseen työsopimukseen, täydet takuutunnit sekä koulutuksen useamman eri trukin käyttöön. Jos paikka kuulostaa kiinnostavalta niin jätäthän hakemuksesi heti, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille: Sitoutuminen vähintään keväälle 2019