(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä monipuolisiin tehtäviin Vantaalle
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Oletko sitoutunut työntekijä, joka haluaa työskennellä monipuolisissa työtehtävissä logistiikka-alalla?

Etsimme asiakkaallemme reipasta varastotyöntekijää Vantaan Tammistoon!

Tässä työssä pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä varastoympäristössä. Perustyötehtäviisi kuuluvat mm. keräily ja vastaanotto, mutta toivomme sinulta intoa kehittyä varastoalan moniosaajaksi. Tulet työskentelemään neljän hengen tiimissä, joten vastuun ottaminen sekä tiimityöskentelytaidot ovat sinulla hallussa. Työaikasi sijoittuvat klo 8 ja klo 18 välille. 

Palkkasi määräytyy kaupan alan (varasto) työehtosopimuksen mukaan. Työtehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja uuden työntekijän aloitus on mahdollisimman pian.

Hakijalta odotamme:

• Hyvää suomen kielen taitoa
• Joustavuutta työvuorojen suhteen
• Sitoutuneisuutta
• Aikaisempaa kokemusta työelämästä (etenkin logistiikka-alalta)

Varastoalan työkokemuksesta on suuri etu, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että sinulla on asenne kohdillaan ja reipas ote työntekoon! #asenneratkaisee

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti yleisesti työkokemuksestasi sekä varsinkin osaamisestasi logistiikan alalta.

Haku päättyy 25.8.2019. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi jo tänään!

Suvi-Anna Salonen

rekrytointikoordinaattori

suvi-anna.salonen@transval.fi