(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä monipuoliseen työhön
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Haemme jo varastokokemusta omaavaa, monipuolisissa tehtävissä viihtyvää, trukinajotaitoista ja ennen kaikkea rautaisella asenteella varustettua työntekijää kokoaikaiseen työhön Vantaalle.

Työtehtävät koostuvat muun muassa tavaran vastaanotosta, lähettämisestä, keräilystä, pakkaamisesta, kitityksestä, inventoinnista ja hyllyttämisestä. Tämän lisäksi työ sisältää myös teollista pakkaamista, eli puulaatikoiden rakentamista ja kasaamista sekä niihin pakkaamista lähetyslistan mukaisesti. Työtä tehdään arkisin klo 6-18 välillä rennossa ja ammattitaitoisessa työporukassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Haemme henkilöä, jolla on kokemusta ainakin osasta yllämainituista tehtävistä ja joka hallitsee vastapainotrukin ja/tai työntömastotrukin käytön hyvin. Työ vaatii tekijältä myös erittäin huolellista ja tarkkaa työskentelytapaa sekä runsaasti oma-aloitteisuutta. Lisäksi arvostamme hakijoissa erityisesti positiivista asennetta, joustavuutta sekä yleisen tason ymmärrystä varastologistiikan perustoiminnoista. Työssä pärjääminen edellyttää myös sujuvaa suomen kielen osaamista ja hyvää englannin kielen ymmärtämistä. Myös tietotekninen osaaminen tulisi olla vähintään kelvollisella tasolla.

Tarjoamme mielenkiintoista työtä nuorekkaasta ja rennosta työyhteisöstä vaihtelevien työtehtävien parissa. Työ on aluksi määräaikainen vuoden loppuun saakka, mutta mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen on myös aidosti olemassa. Jos kiinnostuit paikasta ja uskot olevasi oikea henkilö tehtävään, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille: Aikaisempi kokemus varastotehtävistä