(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä monipuoliseen työhön
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haetko itsellesi monipuolisia varastotehtäviä? Oletko kiinnostunut työskentelemään hyvällä sijainnilla ja mukavassa työporukassa?

Haemme asiakkaallemme Vantaalle lentokentän läheisyyteen varastotyöntekijää monipuolisiin työtehtäviin. Työtehtävät painottuvat vastaanoton eri tehtäviin, mutta myös keräily, hyllytys, pakkaaminen, lähettämötyö yms. kuuluvat osana työn kuvaa. Käsiteltävät tavarat ovat pääosin raskaaseen teollisuuteen liittyviä tuotteita ja niiden koot, mallit ja muodot vaihtelevat todella paljon. Työ vaatiikin tekijältä erittäin tarkkaa ja huolellista otetta sekä oma-aloitteisuutta reagoida poikkeustilanteissa asiaan kuuluvalla tavalla. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa siistissä varastossa.

Hakemamme henkilö omaa aiempaa kokemusta varastotehtävistä, mieluiten juuri vastaanottotyöstä, sekä trukinajotaidon. Tehtävässä pärjää henkilö, joka ymmärtää helposti kokonaisuuksia, pystyy työskentelemään pienessä ryhmässä sekä on luonteeltaan täsmällinen ja tunnollinen työntekijä.

Tarjoamme mielenkiintoista, sopivan haastavaa ja monipuolista varastotyötä rennossa ja nuorekkaassa työympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Tehtävän kesto on lähtökohtaisesti elokuun loppuun saakka, mutta mahdollisuus pitkäkestoiseen työhönkin on aidosti olemassa.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi meille välittömästi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus työssä on mahdollisimman pian ja työhön tulee pystyä sitoutumaan vähintään elokuun loppuun asti.