(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä metalliteollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään varastotyöntekijää

Työtehtäviä ovat mm. saapuvan tavaran vastaanotto, pakkaus, lähetys, varastonhallinta sekä kuljetusten tilaukset. Lisäksi työnkuvaan kuuluvat ostotilausten teko sekä asiakashallinta. Aikaisempi kokemus metallialalta sekä teknisten piirustusten lukutaito ovat tehtävässä eduksi. Työnkuva jakautuu tasaisesti fyysiseen ja tietokoneella tehtävään työhön.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta varastoalalta ja ripeää työhön tarttuvaa asennetta. Raskaiden tuotteiden käsittely on osa työtä, joten hyvä fyysinen kunto on myös eduksesi.

Työt alkavat syyskuun alussa. Kysessä on kokoaikatyö määräaikaisessa työsuhteessa, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Tarjoamme sinulle mukavan työpaikan hyvässä työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa monipuolisessa työtehtävässä.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Hae oheisesta linkistä, haastattelemme jo hakuajalla!

Lisätietoja: Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi