(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Metallialalle
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2018
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme Lahden alueella toimivalle  asiakkaallemme reipasta 

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

metallialalle. Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät ainakin kesän yli, jonka jälkeen osaavalla työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Työssä tulet mm. työskentelemään metallimateriaalien ja muun tavaran keräily-, hyllytys- ja pakkaustehtävissä.

Sinulla on alan peruskoulutus tai hieman aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet työotteeltasi ahkera, ripeä ja itsenäinen sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Sinulla on hyvä fyysinen kunto ja motivoitunut asenne työntekoon.

Jos olet etsimämme henkilö, täytäthän hakemuksen pikaisesti osoitteessa www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Jarno Lindeman, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. +358 40 086 3333, jarno.lindeman@hpheimo.fi