(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä, Medanta Oy (Helsinki)
Medanta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2020

Medanta Oy on suomalainen design- ja terveysteknologiayritys, joka on perustettu vuonna 2008. Medanta suunnittelee ja valmistaa antimikrobisia työvaatteita mm. terveydenhuoltoon ja HoReCa-alalle. Medantalla on oma mallistosuunnittelu ja materiaalikehitys. Medantalla on monipuolinen asiakaskunta, Suomessa toimivat suurimmat terveydenhuoltoalan yritykset ovat Medantan asiakkaita mm. Mehiläinen ja Oral Hammaslääkärit. Lisää meistä osoitteessa www.medanta.fi

Medanta Oy etsii nyt kauttamme positiivista ja toimeen tarttuvaa varastotyöntekijää vahvistamaan energistä tiimiään.

Varastotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset varastotehtävät, kuten tavaroiden vastaanotto, tilausten keräily, pakkaus ja lähetys sekä varastotilanteen seuranta. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat varaston siisteydestä huolehtiminen sekä muut yleiset varastonhallintaan liittyvät tehtävät. Työtehtävässä olet tarvittaessa yhteydessä asiakkaisiin puhelimitse sekä toimit yhteistyössä myynnin ja tuotannon kanssa.

Toivomme sinulta muutaman vuoden työkokemusta ja katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen varastotöistä. Aikaisempi kokemus varastotöistä ei kuitenkaan ole välttämätöntä vaan tärkeintä on, että sinulla on reipas asenne työntekoa kohtaan ja työskentelyotteesi on ripeä ja järjestelmällinen. Päivittäisiin rutiineihin ja monipuolisiin tehtäviin tarttuminen ei ole sinulle vierasta ja kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla pysyy langat käsissäsi hektisessäkin työtahdissa ja kykenet priorisoimaan työtehtäviäsi. Lisäksi hallitset tietotekniset perustaidot ja sinulla on sujuva suomen kielen taito, englannin kielen katsomme eduksesi. Työ edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Pääset työskentelemään kannustavassa ja huumorintajuisessa työyhteisössä, jossa töitä tehdään rennossa ilmapiirissä. Yritys tarjoaa kasvumahdollisuuden kehittyä vaativampiin ja vastuullisempiin tehtäviin yhtiön sisällä.

Yrityksen viihtyisät toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä. Työt alkavat 3.8.2020 ja töitä tehdään arkisin osa-aikaisesti 24-40h/vko pääosin ma,ke ja pe sekä tarvittaessa myös muina arkipäivinä. Sinulla voi olla myöhemmin tulevaisuudessa mahdollisuus työskennellä yrityksessä myös kokoaikaisesti.

Oletko sinä etsimämme vahvistus Medanta-tiimiimme? Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14.