(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä materiaalivarastoon
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Haemme hyvän asenteen ja oppimiskyvyn omaavaa varastotyöntekijää Orion Oyj:n Turun tehtaan materiaalivarastoon vuorotöihin.

Haemme arvostetulle ja luotettavalle yhteistyökumppanillemme Orionille Turkuun uutta työntekijää perehdytettäväksi lääketeollisuuden varastotyöntekijäksi 2-vuoroon (aamu- ja iltavuoroja satunnaisina viikkoina). Hakijalta edellytetään myös valmiutta työskennellä 3-vuorossa. Työsuhde on aluksi määräaikainen vuoden 2019 loppuun, mutta hyvin työssä pärjäävällä on mahdollisuus pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Työskentelet varastotyöntekijänä tuotantoympäristössä, jossa työtehtäviisi kuuluu lääkeaineiden punnitustehtäviä ja muita varaston työtehtäviä. Töitä tehdään suurelta osin puhdastiloissa. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta. Trukinajotaito ja trukkikortti katsotaan eduksi. Työ vaatii hyvää fyysistä suorituskykyä.

Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa, hyviä tietoteknisiä perustaitoja ja yleistä tekniikan tuntemusta. Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä sekä suhtaudut avoimesti uusiin lähestymistapoihin ja ehdotuksiin.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ja kouluttautua lääketeollisuuden ammattilaiseksi erittäin arvostettuun ja menestyvään kotimaiseen yritykseen. Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä erittäin hyvässä tiimissä, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.