(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä mallivarastoon Tammistoon! (vakinaistuva)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme tarkkaa ja oma-aloitteisella otteella työtä tekevää varastotyöntekijää!

Asiakkaamme tarjoaa omille asiakkailleen laajan valikoiman laadukkaita laattaratkaisuja. Tämän varsinkin keraamisista laatoista koostuvan valikoiman hallintaan haetaan nyt varastotyöntekijää. Tehtävässä toimitaan mallivaraston puolella ja tehtäviin kuuluu muun muassa hyllytystä, keräilyä, tarroitusta, pakkausta sekä tuotetietojen ylläpitoa järjestelmässä. Haemme henkilöä, jolla on motivaatio kohdillaan sekä oma-aloitteinen ote työntekoon. Olet tarkka, näppärä käsistäsi, sekä fyysinen kuntosi on hyvä osan tuotteista painaessa paljon. Työtä tehdään mukavassa pienessä tiimissä ja haemmekin joukkuepelaajaa, joka on valmis sitoutumaan asiakkaamme toimintaan!
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa varastoalan kokemusta, mutta se ei ole edellytys. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa sekä perustason IT-osaamista.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun 6 kk määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen on tarkoitus vakinaistua asiakasyritykseen. Haettu tehtävä täytetään mahdollisimman pian ja haastatteluja tehdään jo hakuajan puitteissa. Työajat arkisin 8-16, 37,5h/vko. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää täyttämällä VMP:n sähköinen työnhakulomake osoitteessa www.vmp.fi. Liitä siihen CV:si ja merkitse kiinnostavaksi paikka ”Varastotyöntekijä mallivarastoon Tammistoon! (vakinaistuva)”. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari 0403075111/paavo.saari@vmp.fi
Kesto
Vakinaistuva
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.01.2019 mennessä.