(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä LVI-Dahlille
LVI-Dahl Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Kiinnostaako pitkäaikainen työsuhde varastolla? Haluatko työskennellä arkisin iltavuorossa?

Etsimme nyt asiakkaallemme Vantaalla sijaitsevaan viihtyisään varastoon kahta oma-aloitteellista ja luotettavaa varastotyöntekijää. Työtehtävät koostuvat pääosin listakeräilystä sekä tuotteiden pakkaamisesta, mutta myös muut yleiset varastotehtävät ovat mahdollisia. Listakeräily tapahtuu korkeakeräilytrukilla. Työtä tehdään arkisin iltavuorossa klo 14:00-22:00. Työsuhde solmitaan suoraan asiakkaamme kanssa.

Etsimämme henkilöt ovat reippaita, itseohjautuvia ja motivoituneita henkilöitä, jotka pitävät fyysisestä ja liikkuvasta työstä sekä viihtyvät rennossa ja aktiivisessa työympäristössä. Työtehtävissä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää oppimiskykyä sekä rohkeutta tarttua erilaisiin työtehtäviin. Aiempi kokemus varastotehtävistä sekä erilaisten trukkien (korkeakerääjä, vastapaino ja lavansiirtovaunu) käytöstä katsotaan hakijoille eduksi, mutta nämä eivät ole tärkeimpiä kriteereitä henkilövalintoja tehdessämme. Tärkeintä meille on löytää huippu tyyppejä, jotka ovat aidosti kiinnostuneita tämän tyyppisistä tehtävistä ja jotka pystyvät omalla toiminnallaan tukemaan ja vahvistamaan nykyistä työyhteisöä.

Tarjoamme kokoaikaista ja pitkäkestoista työtä viihtyisästä varastosta mukavilla ja kannustavilla työkavereilla höystettynä. Työssä on mahdollisuus aloittaa heti juhannuksen jälkeen.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ja uskot olevasi etsimämme huippu tyyppi, jätä hakemuksesi meille välittömästi! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.