(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä LVI-Dahlille Jyväskylään
LVI-Dahl Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Kiinnostaako pitkäkestoinen työsuhde rennossa ja aktiivisessa työympäristössä? Onko sinulla aiempaa kokemusta varastotehtävistä?

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylässä sijaitsevaan viihtyisään varastoon ahkeraa, oma-aloitteista ja luotettavaa varastotyöntekijää. Työtehtävät koostuvat pääosin listakeräilystä sekä tuotteiden pakkaamisesta, mutta myös muut yleiset varastotehtävät ovat mahdollisia. Työtä tehdään arkisin joko 6:45 tai 8:00 alkavissa työvuoroissa. Työsuhde solmitaan suoraan asiakkaamme kanssa.

Mikäli koet olevasi reipas, itseohjautuva ja motivoitunut työntekijä, joka pitää fyysisestä ja liikkuvasta työstä, voit olla juuri oikea henkilö tähän paikkaan. Työtehtävissä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää oppimiskykyä sekä rohkeutta tarttua erilaisiin työtehtäviin. Aiempi kokemus varastotehtävistä sekä erilaisten trukkien (korkeakerääjä, vastapaino ja lavansiirtovaunu) käytöstä katsotaan hakijoille eduksi, mutta nämä eivät ole tärkeimpiä kriteereitä henkilövalintoja tehdessämme. Tärkeintä meille on löytää huippu tyyppi, joka on aidosti kiinnostunut tämän tyyppisistä tehtävistä ja joka pystyy omalla toiminnallaan tukemaan ja vahvistamaan nykyistä työyhteisöä.

Tarjoamme kokoaikaista ja pitkäkestoista työtä viihtyisästä varastosta mukavilla ja kannustavilla työkavereilla höystettynä. Työssä on mahdollista aloittaa jo elokuun aikana.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ja uskot olevasi etsimämme huippu tyyppi, jätä hakemuksesi meille välittömästi! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.