(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä LVI-alan asiakkaallemme
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Varastotyöntekijä

Haemme LVI-alalla toimivalle asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä varastotyöntekijää

Työn kuvaus:

Työ on päivätyötä ja valmius aikaisiin aamuvuoroihin on oltava. Palkkaus määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti.
Työ on alkuun määräaikaisuus ja jatkon mahdollisuus on hyvinkin todennäköinen. Työssäsi osallistut monipuolisesti varaston tehtäviin. Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.

Toivomme sinulta:

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä.
Luotettavuus ja laatu kuvaavat työntekoasi eikä hymysi hyydy kovimmankaan kiireen keskellä. Osaat toimia niin tiimin jäsenenä kuin ottaa myös
vastuun itsenäisistäkin työtehtävistä.

IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Aikaisempi kokemus varaston työtehtävistä katsotaan eduksi,
kuten myös trukkikokemus. LVI-alan kokemuksella erotut joukosta todella, mutta tämä ei ole vaatimus. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tehtäviisi kuuluu:

Tehtäviisi varastotyöntekijänä kuuluu artikkeleiden keräily ja pakkaaminen tilausten mukaisesti, hyllyttäminen ja pihavaraston ylläpitäminen sekä
kuormien purkaminen ja lastaaminen. Niin sisäisten kuin ulkoistenkin asiakkaiden palvelu on olennainen osa työtäsi.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisten työtehtävien parissa erinomaisessa työyhteisössä sekä Adeccon tarjoamat edut.
Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi.

Lähetä hakemuksesi sivujemme www.adecco.fi kautta viimeistään 23.09.2019. Ole nopea, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Liitä mukaan ansioluettelosi sekä hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi tai p. 040 649 3121.