(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä, Logistic TKT Systems Oy (Pirkkala)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Asiakkaamme Logistic TKT Systems Oy on Pirkkalassa toimiva voimakkaasti kasvava ja kansainvälistymiseen keskittyvä keskiraskas konepaja. Konserniin kuuluu myös Hämeenlinnassa toimiva Sisu Worx Oy. Yrityksen palvelu on kokonaisvaltaista sisältäen koneistuksen lisäksi mm. suunnittelua, kokoonpanoa ja projektinhallintaa. Logistic TKT Systems Oy on Suomen nykyaikaisimpia konepajoja. 

Haemme heille nyt reipasta ja alasta motivoitunutta

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Työnkuvasi on monipuolinen. Siihen kuuluu erilaisia varastoalan töitä, trukilla ajoa, tavaran purkua ja lastaamista, pakkausta ja pienimuotoisia metallialan töitä riippuen kokemuksestasi.

Toivomme sinulta halua tehdä töitä, perinteistä maalaisjärkeä, ahkeruutta ja hyvää fyysistä kuntoa. Olethan myös oma-aloitteinen, rehti ja nopea oppimaan. Tästä tehtävästä on mahdollisuus päästä eteenpäin vakituiseen työsuhteeseen, jos innostusta alalle riittää!

Asiakkaamme tarjoaa sinulle:

  • alkuun vuoden määräaikaisen työsuhteen, josta on mahdollisuus päästä vakinaiseen työsuhteeseen
  • hyvän työporukan
  • koulutusmahdollisuudet
  • reilun palkkauksen
  • ja hyvän sekä kannustavan perehdytyksen.

Työ on kokoaikaista päivätyötä klo 6-14, toivomme joustavuutta myös mahdolliseen 2-vuorotyöhön. Työ alkaa vuoden määräaikaisella vuokratyösuhteella ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Mikäli olet etsimämme tekijä, laita hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501. Soita ihmeessä ja kysy lisää, kerron sinulle mielelläni tästä paikasta tarkemmin puhelimessa. Haastattelut aloitan välittömästi.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.