(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Lauttasaareen!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme oma-aloitteista ja huolellista varastotyöntekijää Helsinkiin vakinaistuvaan työsuhteeseen!

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa saapuvien tuotteiden vastaanotto, purku ja kirjaus asiakkaamme järjestelmään. Vastuullasi ovat myös lähtevät lähetykset ja näille kuljetusten järjestäminen sekä varaston muut yleiset työtehtävät ja järjestyksen ylläpito. Vastuualue on laaja ja haemmekin henkilöä, jolla on jo aiempaa kokemusta varastoalalta. Haemme henkilöä, jolla on motivaatio kunnossa ja oma-aloitteinen ja aikaansaava ote työhön. Olet vastuullinen ja kykenet itsenäiseen työhön. Jos olet vielä joustava tiimipelaaja, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa varastoalan kokemusta. Koulutus katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista sekä englannin kielen perusosaamista.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun noin 6 kk määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen on tarkoitus vakinaistua asiakkaan kirjoille. Työ alkaa mahdollisimman pian. Työpaikka sijaitsee Lauttasaaressa ja työtä on tarjolla arkisin klo 9.00-17.00, 30-37,5 h/vko. Palkkaus Kaupan TES Varasto.

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä ” Varastotyöntekijä Helsinkiin!”. Liitä mukaan myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Paavo Saari 0403075111. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9-15 välillä.
Kesto
6 kk, vakinaistuva
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.03.2018 mennessä.