(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä lauantaivuoroon
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Etsitkö osa-aikaista työtä esimerkiksi koulun ohelle? Oletko ahkera ja tunnollinen työntekijä?

Haemme Vantaan lentokentän vieressä sijaitsevalle asiakkaallemme työntekijöitä lauantaisin tehtävään keräilyyn. Töitä on aina lauantaisin joko klo 8-16 tai klo 10-18. Työ tapahtuu viileässä tilassa (noin +2 astetta) ja pitää sisällään pääasiassa erilaisten ruokakassien keräilyä, lavojen kelmutusta ja pakkausmateriaalien kasaamista. Työhön järjestetään kattava perehdytys, joten aiempaa varastokokemusta ei tarvitse olla.

Työntekijöiltä edellytämme motivaatiota varastotöitä kohtaan, tehokasta työotetta, huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta. Työssä tarvitset lisäksi hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Työ soveltuu esimerkiksi opiskelijoille, jotka pystyvät sitoutumaan pitkäaikaisesti lauantaivuoroon. Hyvin töissä pärjäävillä on myös mahdollisuus saada kokopäiväinen kesätyöpaikka.

Mikäli koet olevasi sopiva henkilö tehtävään ja haluat työskennellä mukavien työkavereiden ympäröimänä, jätä hakemuksesi meille pikaisesti. Työt tehtävässä alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.