(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä lauantai-vuoroon
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Etsitkö osa-aikaista työtä esimerkiksi koulun tai toisen työn ohelle? Oletko ahkera ja tunnollinen työntekijä?

Haemme Vantaan Viinikkalassa sijaitsevaan varastoon työntekijöitä lauantaivuoroon. Työ tapahtuu viileissä olosuhteissa (+2C) ja pitää sisällään erilaisten elintarvikkeiden keräilyä. Töitä on aina lauantaisin klo 8-18 välillä. Tarjolla on myös satunnaisesti töitä perjantaisin klo 8-16.

Työntekijöiltä edellytämme motivaatiota varastotöitä kohtaan, tehokasta työotetta, huolellisuutta sekä oma-aloitteisuutta. Työssä tarvitset lisäksi hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomenkielen taitoa. Aikaisempi kokemus varastolla työskentelystä auttaa omaksumaan työtehtävät nopeammin, mutta ei ole edellytys työhön valituksi tulemiselle. Tarjoamme uusille työntekijöille kattavan perehdytyksen.

Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijoille, jotka pystyvät sitoutumaan pitkäaikaisesti lauantaivuoroon. Töitä tehdään mielenkiintoisessa työympäristössä mukavien työkavereiden kanssa.

Mikäli paikka herätti kiinnostuksesi ja koet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään, jätä hakemuksesi meille pikaisesti. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.