(Poistunut julkaisusta)

VARASTOTYÖNTEKIJÄ, Lapua
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2019
Chemigate Oy on modifioituja tärkkelyspohjaisia side- ja liima-aineita tekniseen käyttöön valmistava ja myyvä suomalainen yhtiö. Keskeinen päämäärämme on palvella asiakkaitamme luonnosta peräisin oleviin raaka-aineisiin (tärkkelykset) pohjautuvilla, ekologisesti kestävillä vaihtoehdoilla, jotka täyttävät kestävän kehityksen korkeimmatkin vaatimukset. Pääasialliseen asiakaskuntaamme kuuluu paperi- ja kartonkiteollisuus ja markkina-alueemme on modifioitujen tärkkelysten osalta Suomi, Ruotsi ja läntinen Venäjä sekä muiden tuotteiden osalta Eurooppa ja Aasia. Perustamme menestyksemme henkilöstömme vankkaan osaamiseen ja asiakkaidemme tarpeiden erinomaiseen tuntemukseen. Lisätietoja: www.chemigate.fi

 

Haemme asiakkaallemme reippaita

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ Lapualle

Tehtävässä menestyminen edellyttää

-    trukilla ajotaitoa
-    hyvää asennetta ja mahdollisuutta fyysiseen työhön
-    omatoimisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset varaston työtehtävät, mm. tärkkelyksen säkitys ja tavaran siirto trukilla varastoon. Työ on määräaikainen n. 3 kk ja alkaa elokuussa. Työ on 3-vuorotyötä ma-pe.

Tarjoamme sinulle työn vakavaraisessa yrityksessä ja viihtyisän työilmapiirin. Toimi nopeasti, tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää Susannalta puh. 040-183 8301 tai susanna.maatta@manpowergroup.fi

Voit myös hakea tehtävää www.manpower.fi - sivujen kautta 4.8.2019 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.