(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä lähtevien tavaroiden käsittelyyn
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Liity osaksi Baronan varastotyöntekijöiden huippujengiä!

Hae nyt meille sisälogistiikan tehtäviin Mäntsälään! Työtehtävissä on mahdollisuus aloittaa maaliskuun aikana ja työsopimukset tehdään aluksi elokuun loppuun, mutta työssään hyvin pärjäävillä on hyvät mahdollisuudet löytää itselleen pitkäaikaisen työpaikan. Työtehtävät ovat nopeasti opittavissa, eikä aiemman kokemuksen puuttuminen ole este työllistymiselle.

Keitä me olemme?

Me Baronalla olemme sisälogistiikan tekijöitä ja ratkaisijoita, katseemme on tiiviisti tulevassa. Ammattimainen ja sitoutunut henkilöstö on meille ylpeydenaihe ja toimintamme kulmakivi. Panostamme vahvasti työntekijöidemme hyvinvointiin ja työpaikoillamme viihdytään!

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme vastuullisia työpaikkoja sisälogistiikan parista kaikenikäisille työnhakijoille läheltä Mäntsälän keskustaa. Kaikki työntekijämme saavat kirjallisen työsopimuksen, Kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, luotettavan palkanlaskennan, mielenkiintoisen työnkuvan sekä kattavan perehdytyksen työhön. Logistiikkakeskuksen työnjohtomme ja HR-yksikkömme ovat työntekijöiden tukena koko työsuhteen ajan ja tarjoavat apua työelämän haasteisiin.

Lähettämön työtehtäviin kuuluvat varastolta lähtevän tavaran järjesteleminen sekä valmistelu kuljetusta varten. Työpäivät pitävät sisällään kappaletavaran jakoa asiakaskohtaisiin rullakoihin, rullakoiden kelmuttamista automatisoituja kelmutuskoneita käyttäen sekä lähetysalueen järjestelyä. Työtä tehdään mukavassa työporukassa ja työtehtävissä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta, jotta kaikki lähetykset saadaan ajallaan valmiiksi. Työvuorot sijoittuvat 06-14 ja 14-22 välille, töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin sekä lauantaisin, mutta satunnaiset sunnuntaivuorotkin ovat mahdollisia.

Mitä toivomme sinulta?

Etsimämme henkilö on motivoitunut oppimaan uutta ja tekemään työnsä tehokkaasti, huumoria unohtamatta! Meillä työtä tehdään loistavassa porukassa, hyvällä asenteella ja pilke silmäkulmassa. Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi meille heti! Juuri sinä saatat olla seuraava jäsen kasvavassa nuorten nousevien osaajien ja pitkän linjan ammattilaisten joukossamme.

Kaikkien työntekijöidemme tulee olla täysi-ikäisiä työsuhteen astuessa voimaan.

Pääset työtehtävän esittelyvideoon tästä

Pääset tutustumaan yleisimpiin sisälogistiikan työtehtäviimme tästä

Edellytykset työnsaannille: 18 vuoden ikä