(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä lähettämöön, PIKAHAKU
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Haemme asiakkaallemme lähettämöön varastotyöntekijää

Työnkuvaus:

Tässä tehtävässä pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu tuotteiden pakkaaminen ja tilausten käsittely.  Tehtävä voi pitää sisällään myös muita varastotöitä, esim. kuljetusjärjestelyitä, rahtikirjojen tekoa tai kuorman lastausta.

Työn edellytykset:

Menestyäkseen tässä työssä, hakijalla tulee olla kokemusta varasto- ja lähettämöympäristössä työskentelystä. Työskentelyotteen odotetaan olevan järjestelmällinen sekä tarkka. Asiakaspalveluhenkisyys, oma-alotteisuus, positiivinen asenne sekä hyvät työyhteistyötaidot kaikessa tekemisessä sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden kanssa on työssä onnistumisen kannalta tärkeää. Eduksi katsotaan, mikäli hakijalla on alan koulutus sekä hyvät atk-taidot.

Mitä työ tarjoaa:

Lähettämön työntekijänä pääset työskentelemään kehittyvässä yrityksessä ja saat vastuullisen ja monipuolisen työn. Työ on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä pidemmäksi aikaa. 

Hakuprosessi:

Tämä hakuprosessi toteutetaan WorkPower Oy:n toimesta, lisätietoja voi kysyä WorkPowerin yhteyshenkilöltä (yhteystiedot alla). Lisätietoja tehtävästä sekä asiakasyrityksestä annetaan myös haastattelussa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan pikaisesti. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

040-7069967

Avainsanat: varasto, lähettämö, logistiikka, kuljetusjärjestelyt, keräily