(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä lääketeollisuuteen
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Haemme hyvän asenteen ja oppimiskyvyn omaavaa työntekijää Orion Oyj:lle lääketeollisuuden monipuolisiin ja tarkkuutta vaativiin varastotehtäviin vuorotöihin Espooseen. Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä tehdään keskeytyvässä 3-vuorossa.

Haemme arvostetulle ja luotettavalle yhteistyökumppanillemme Orionille Espooseen hyvien kulkuyhteyksien varrelle varastotyöntekijää monipuolisiin ja tarkkuutta vaativiin töihin. Tehtävät pitävät sisällään tavaran vastaanottoa, hyllyttämistä, keräilyä ja lähettämistä. Tämän lisäksi tarjoamme mahdollisuuden myös tuotantoa tukeviin laaduntarkastus- ja testaustehtäviin muiden töiden ohessa. Lisäksi käytät työssäsi trukkeja sekä SAP-toiminnanohjausjärjestelmää. Töitä tehdään osin puhdastiloissa. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta.

Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa, aikaisempaa kokemusta varastolta, trukinajotaitoa sekä hyviä tietoteknisiä perustaitoja. Kokemus SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä tai vastaavista tuotannon ohjausjärjestelmistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä sekä suhtaudut avoimesti uusiin lähestymistapoihin ja ehdotuksiin. Työ on isolta osin seisomatyötä ja vaatii perushyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ja kehittyä varastoalan ammattilaisena erittäin arvostettuun ja menestyvään kotimaiseen yritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä erittäin hyvässä tiimissä, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä. Vuoden 2018 alusta lähtien Orion on ollut savuton työpaikka.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin jätäthän hakemuksesi meille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Edellytykset työnsaannille: Aikaisempi kokemus varastolta, Trukinajotaito