(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä lääketehtaaseen
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Haemme arvostetulle ja luotettavalle yhteistyökumppanillemme Orionille Espooseen hyvien kulkuyhteyksien varrelle uutta varastotyöntekijää monipuolisiin ja tarkkuutta vaativiin töihin.

Tehtävät pitävät sisällään tavaran vastaanottoa, hyllyttämistä keräilyä ja lähettämistä sekä materiaalien toimittamista osastoille ja pois. Lisäksi käytät työssäsi trukkeja sekä SAP-toiminnanohjausjärjestelmää. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta. Tällä hetkellä työtä tehdään päivävuorossa, mutta toivomme sinulta 3-vuorovalmiutta.

Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa, aikaisempaa kokemusta varastolta ja hyviä tietoteknisiä perustaitoja. Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä sekä suhtaudut avoimesti uusiin lähestymistapoihin ja ehdotuksiin. Työ vaatii perushyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ja kehittyä varastoalan ammattilaisena erittäin arvostettuun ja menestyvään kotimaiseen yritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä erittäin hyvässä tiimissä, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä. Orion on savuton työpaikka.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin jätäthän hakemuksesi meille. Työt alkavat elokuussa, mutta hakijoita haastatellaan jo heinäkuun aikana.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.