Varastotyöntekijä Korsoon
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Asiakkaamme Korsossa hakee varastotyöntekijää pientavarakeräilyyn.

Asiakkaamme hakee varastotyöntekijää pientarvarakeräilyyn. Tehtäviisi pääsääntöisesti kuuluvat pientavarakeräily, tavaroiden lajittelu, hyllytys ja pakkaus. Työ on säännöllistä päivätyötä klo 8.30 – 16.30 välisenä aikana. 

Työ vaatii perus hyvää kuntoa, motivoitunutta asennetta ja tarkkuutta. Työ edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä.

Tarjoamme mukavan työn mukavassa tiimissä. Töihin on myös helppo tulla, sillä työ sijaitsee Korson juna-aseman vieressä. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät elokuun loppuun 2021. Tehtävässä on mahdollista vakinaistua asiakasyritykseen.

Mikäli koet, että työ voisi olla juuri sinulle sopiva, haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä tässä kohtaa on vain yksi paikka täytettävänä!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot