(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Konecranesille Hyvinkäälle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme Konecranes Oy:lle varastotyöntekijää varaosavarastolle määräaikaiseen työsuhteeseen toukokuun 2019 loppuun.
Varaosavaraston tehtävänä on toimittaa asiakkaan tilaamat varaosat nopeasti ja tilauksen mukaisesti eri puolille maailmaa. Tärkeää on toimitusten oikea-aikaisuus sekä toimitusten oikea sisältö.

Tehtävistä noin puolet on perusvarastotyötä ja toinen puoli koostuu eri rakennusten välisistä kuljetuksista, eli tehtävänä on kuljettaa trukilla valmistuneet komponentit jatkokäsittelyyn tai varastohyllyyn. Odotamme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä ja ehdottomasti kokemusta trukilla ajosta -  mielellään myös ulkona tapahtuvasta työskentelystä.
 
Työpersoonaltasi olet omatoiminen ja itsenäinen sekä rohkea kysymään ohjeita tarvittaessa, tärkeintä on palveluhenkisyys, reipas asenne ja motivaatio.
Odotamme lisäksi ahkeruutta, tiimityötaitoja sekä joustavuutta varaston aukioloajoista johtuen. Olet valmis toimimaan joustavasti varaston eri tehtävissä tarpeen vaatiessa ja auttamaan eri työpisteitä työkuorman vaihtelun mukaisesti.

 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kansainvälisessä yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 8.2.2019 Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haethan tehtävää pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Adeccon Senior HR Consultant Anita Fokin, 040 632 6465 tai anita.fokin@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  HYVINKÄÄ


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Anita Fokin, 040 6326465


Toimipaikka:  Hyvinkää