Varastotyöntekijä kolmivuorotyöhön
Transval

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Varastotyöntekijä Hyvinkäälle0

Etsimme asiakkaamme toimipisteeseen reipasta ja hyvän asenteen omaavaa varastotyöntekijää Hyvinkäälle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Hyvinkäällä.

Töitä tehdään maanantaista perjantaihin kolmivuorokiertona, työajat 7-15, 15-23 ja 23-7. Palkkaus noudattaa elintarvikealan (teollisuus) työehtosopimusta.

Työtehtävääsi kuuluvat mm. asiakastilausten keräily, tuotannosta valmistuvien tuotteiden hyllytys, tavaran vastaanotto sekä lastaus.

Asenteeltasi olet positiivinen, tartut oma-aloitteisesti työtehtäviin ja olet valmis tekemään töitä, sillä päivät voivat olla hyvinkin hektisiä varastolla. Toivomme sinulla olevan myös aikaisempaa kokemusta trukilla ajamisesta, mutta se ei ole välttämättömyys, sillä saat hyvän perehdytyksen työhösi.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen ja mahdollisuuden kehittyä logistiikka-alalla.                          

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haethan tehtävää klikkaamalla Hae tähän paikkaa -painiketta.

 

Topi Lehikoinen

Henkilöstökoordinaattori

topi.lehikoinen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi
Sijainti: Hyvinkää
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot