Varastotyöntekijä / kokoonpanija
Icare Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Etsimme nopealla aikataululla asiakkaallemme Varastotyöntekijää / kokoonpanijaa määräaikaiseen työsopimukseen Vantaan Tikkurilaan.

Työnkuvaus

Etsimme terveysteknologia-alan asiakasyrityksellemme varastoon tarkkoja tiimipelaajia.

Työtehtäviisi kuuluvat kokoonpanoa, pakkausta, keräilyä ja tuotteiden tarkistusta.

Tarjoamme 6 kuukauden määräaikaisen työsopimuksen, jonka jälkeen jatko on hyvin todennäköinen. Työ on kokoaikainen ja kyseessä on päivätyötä.

Mitä odotamme sinulta?

Eduksi katsomme, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta kokoonpano- tai varastotehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin että olet tarkka, sekä asenteesi työtehtäviä kohtaan on kohdallaan.

Puhut sujuvaa suomea ja sinulla on perustason IT-osaamista.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme 6 kuukauden määräaikaisen työsopimuksen, jonka jälkeen jatko on hyvin todennäköinen. Työt ja kattava perehdytys työhön alkavat mahdollisimman pian.

Lisätiedot ja hakeminen

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM:in kanssa. Kuulisimme mielellämme sinusta pikimmiten lisää, joten käy jättämässä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Varastotyöntekijä / kokoonpanija.

Mahdollisissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä Temp-Teamin Sales Manager Aleksi Pantsuun sähköpostitse aleksi.pantsu@temp-team.fi tai puhelimitse 040 307 5115.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1375108
  • Tehtäväalue: Liikenne/kuljetus/ logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Aleksi Pantsu (aleksi.pantsu (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: 040-3075115