(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä / kokoonpanija - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2019

Mahdollisuus reippaalle ja tarkalle varastotyöntekijälle! Etsimme asiakasyrityksellemme Koka Oy:lle Helsinkiin kokoonpanijaa/varastonhoitajaa määräaikaiseen tehtävään. Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään elokuun puolessa välissä ja sopimus tehdään kuudeksi kuukaudeksi. Työsuhteen jatko on mahdollinen.

Tehtävän kuvaus 

Tehtävään kuuluu laitteiden kokoonpanoa ja konfigurointia (asetusten syöttämistä), varastossa tavaroiden keräämistä, lähettämistä ja vastaanottoa. Myös varaston järjestely kuuluu tehtäviin samoin kuin mahdollisesti noutoasiakkaiden palvelu.

Toivomme sinulta 

Valittavalta henkilöltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta ja ehdotonta tarkkuutta työssä. Toivomme, että haluat oppia uusia asioita ja osaat kysyä tarvittaessa. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja tahtoa tehdä oma työsi aina parhaalla mahdollisella tavalla. Toivomme, että haluat olla ylpeä työsi jäljestä.  Työssä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Emme edellytä mitään erityistä koulutusta, mutta odotamme oppimiskykyä ja erityisesti hyvää asennetta! Eduksi katsomme kokemuksen vastaavantyyppisistä tehtävistä. 
Tarjoamme sinulle työn mukavassa, rennossa porukassa sekä koulutuksen tehtävään. Työ on säännöllistä päivätyötä, maanantaista perjantaihin. 
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa 26.7 asti sekä 5.8 alkaen Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 12.8.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi