(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Klaukkalaan
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Onko sinulla kokemusta vastapainotrukista?

Etsimme asiakkaallemme Klaukkalaan varastotyöntekijää pieneen ja huumorintajuiseen tiimiin. Sopimus on alkuun vuoden loppuun asti, mutta tässä tehtävässä on erinomainen mahdollisuus jatkaa pitkäaikaisena työntekijänä tämän jälkeenkin. Varasto sijaitsee Klaukkalan keskustan tuntumassa.

Tehtävä on pääsääntöisesti lavojen lajittelua vastapainotrukilla sekä rikkoontuneiden lavojen korjaamista. Töitä tehdään arkisin klo 6-22 välillä, mutta tarvittaessa työvuoroista voidaan sopia. Jatkossa sinulla voi olla esimerkiksi mahdollisuus työskennellä puhtaasti päivä- tai iltavuorossa. Tehtävässä voi aloittaa heti, kuitenkin viimeistään syyskuun aikana. Toivomme sinun pystyvän sitoutumaan tehtäviin pitkäaikaisesti, kuitenkin vähintään tämän vuoden loppuun asti.

Emme vaadi aikaisempaa varastokokemusta, mutta toivomme sinun hallitsevan ainakin vastapainotrukin ajon. Kokemus lavansiirtovaunusta katsotaan eduksesi, mutta tämä ei ole pakollista. Paikka aukeaa pieneen ja rentoon tiimiin, joten arvostamme ennen kaikkea hyvää työmotivaatiota sekä itsenäistä otetta työhön.

Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi heti.