(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä (Klaukkala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme toimeen tarttuvaa varastotyöntekijää Klaukkalaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Varastotyöntekijän päivittäisiin työtehtäviin kuuluu yleisiä varastotöitä, kuten keräilyä, pakkausta ja järjestelyä sekä varastotilanteen seurantaa.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen varastotöistä. Saat työtehtäviin tarvittavan perehdytyksen, joten aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä ei ole työn kannalta kuitenkaan välttämätöntä. Pääasia on, että sinulla on reipas ja oma-aloitteinen asenne työntekoa kohtaan. Lisäksi odotamme sinulta tietotekniikan perustaitoja ja hyvää suomen kielen taitoa. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on töihin kulkemisen kannalta eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, yhteensä 40 h/viikko. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan yritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.