(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä (Kiilto), Raisio
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

 


                                                             


Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt Raisiossa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme (Kiilto) varastotyöntekijää kokopäiväiseen ja määräaikaisuuteen työsuhteeseen.

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. He kehittävät, valmistavat ja markkinoivat kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden kiinnitys- ja hygieniaratkaisut, ammattipuhtaus ja -hygienia sekä kuluttajatuotteet.

Etsimämme työntekijä on mieluiten aiemminkin työskennellyt varastotyössä (logistiikka-alan koulutuksen katsomme eduksi). Trukkikortti ei ole välttämätön, mutta aiempi trukilla ajokokemus on eduksi. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. 

Työ on päivätyötä ja tarjolla on täydet viikkotunnit (40h/vko). Työt alkavat lokakuun lopussa sopimuksen mukaan.

Tehtävässä noudatetaan muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta. Työpaikalle pääsee helposti myös julkisilla.

Etsimämme työntekijä:


- omaa ahkeran ja reippaan asenteen työntekoa kohtaan

- on oma-aloitteinen

- osaa perus IT-taidot


 Työsuhde on henkilöstönvuokrauksen kautta ja määräaikaisuuden kesto 4-5kk.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Sari Halme (0504752050).