(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Kespet OY:lle Turkuun
Kespet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Kuvaus

Kespet Oy on suomalainen, LVI- ja teollisuuseristystuotteiden, rakennusteollisuuden ohutlevytuotteiden ja alan asennustarvikkeiden ja työkalujen kokonaisvaltaisen myynnin johtava yritys Suomessa. Toiminta alkoi Keski-Suomessa 1977 ja yritys on tänään vakavarainen, kansainvälisesti toimiva, alansa johtava yritys Suomessa. Toiminta on vahvassa kasvussa ja 2020 keväällä avataan Turkuun uusi toimipiste.

Etsimme Kespet OY:lle Turkuun varastotyöntekijää.

Tehtävä on vakituinen, työsopimus solmitaan suoraan Kespet OY:n kanssa ja Adecco Finland avustaa rekrytoinnissa.

Sinä

Tulet vastaamaan uuden myymälän varastosta, sen toimivuudesta ja asiakaspalvelusta. Tiimi on pieni, tehtävä on monipuolinen ja sopiikin parhaiten henkilölle, joka viihtyy vaihtelevissa tehtävissä.
Ihmisenä olet toimeen tarttuva, käytännönläheinen, tarkka ja täsmällinen. Sinulla on jo kokemusta varastopuolen työstä. Viihdyt myös asiakkaiden kanssa, olet aktiivinen, ja huumorintajuinen. Viihdyt asiakaspalvelutyössä, pidät varaston hyvässä kunnossa ja käytät näppärästi tietokonetta

Tarjoamme

Toimintamme on selkeää ja suoraa, meillä on hyvä draivi ja olemme yhdessä menossa eteenpäin. Meillä viihdytään ja vaihtuvuutemme on pieni. Tulet saamaan esimieheltäsi ja muulta organisaatiolta täyden tuen työllesi. Hyvä ja käytännönläheinen perehdytyksesi tullaan toteuttamaan osin Helsingin Tattarisuolla, osin Jyväskylässä.

Tuotteemme on pelti, usein hieman jalommassa muodossa. Asiakkaamme ovat eristys- ja peltisepänliikkeitä sekä lvi-, putki- ja rakennusliikkeitä. Yleensä rentoa, mukavaa ja kiireistä porukkaa. Pääset tekemään töitä heille ja heidän kanssaan.

Pääset kehittämään osaamistasi, kasvamaan tehtävän mukaan ja sinulle on tulevaisuudessa myös urakehitysmahdollisuuksia tarjolla, jos olet näyttänyt kyntesi.

Palkkasi on kiinteä kuukausipalkka
Lisätietoja tehtävästä antaa 28.-31.10 Adeccolla Tea Heinola p 0400 451 039. Hae paikkaa alla olevan linkin kautta viimeistään 12.11.2019.