(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä (Kesätyö)
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020

Haemme konevuokraamo asiakkaamme varastoon pääkaupunkiseudulle kesätyöhön 

Varastotyöntekijöitä

Odotamme hakijoilta työn onnistumisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia mm. fyysinen jaksaminen, oma-aloitteisuus ja joustavuus sekä vuorovaikutustaidot. Kykyä omaksua uusia työtehtäviä sekä hyvää asennetta. Työhön perehdytetään, mutta arvostamme aikaisempaa kokemusta esim. logistiikan alalta, asiakaspalvelusta, rakennusalalta, mutta ennen kaikkea arvostamme ahkeria, motivoituneita ja tahtoa oppia uutta.  

Työnkuvaan kuuluu mm. palautuvien koneiden huoltaminen, pesut ja uudelleen varastointi. 

Työ aloitus ja kesto sovitaan kunkin valitun kanssa erikseen kesän ajaksi. 

Jätä hakemuksesi ja kerro miksi juuri sinä sopisit tähän tehtävään. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden kanssa. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä sähköpostilla helsinki@lisapalvelu.net -me olemme sinuun yhteydessä.


Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen