(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä, kesätyö
KaVo Kerr Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Haemme kesätyöntekijöitä logistiikkaan materiaalin vastaanottoon ja lähettämöön

Tehtävä soveltuu logistiikka alan opiskelijalle, jolla on jo hieman kokemusta sekä ymmärrystä materiaalin vastaanotosta tai lähettämön toiminnasta. Materiaalin vastaanoton tehtäviin kuuluu: materiaalin vastaanotto ja hyllyttäminen, materiaalin keräily, tilaaminen ja jakelu tuotantoon. Vastaanottotarkistus edellyttää piirrustusten lukutaitoa sekä mittatyökalujen osaamista.

Lähettämön työtehtäviin kuuluu: lähettämön päivittäiset työtehtävät, kuten laitteiden lähettäminen asiakkaille, reklamaatiopalautukset toimittajille sekä pakkauslaatikoiden purut tuotantolinjoille. Kummassakin tehtävässä trukkiajokortti katsotaan eduksi.

Kesätyösopimukset ovat 3-4 kuukauden mittaisia. Meillä voit suorittaa myös opiskeluihisi mahdollisesti kuuluvan työharjoittelun tai tehdä lopputyön. Tehtaamme sijaitsee Tuusulassa.

Kesätyöntekijöiltämme edellytämme reipasta asennetta ja ahkeraa otetta eri tehtäviin. Tekniset perusasiat ovat sinulla hallussa, opit uusia asioita nopeasti ja muistat pitää mielessä oman ja työkavereidesi työturvallisuuden.

Kiinnostuitko tehtävistä?

Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi meille viimeistään 30.3.2020: https://careers.envistaco.com/kavo-kerr/jobs/search/63581 Hakemusten perusteella kutsumme sopivimmat hakijat haastatteluun. Haastattelemme jo hakuaikana.

 

Avainsanat: kesätyö, kesäharjoittelu, logistiikka, materiaalin vastaanotto, lähettämö, materiaalin keräily