(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä, kesätyö
Suomen Punainen Risti, Veripalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

LIITY AUTTAMISEN KETJUUN JA TULE KESÄTÖIHIN VERIPALVELUUN!

Haemme kahta varastotyöntekijää vuosilomasijaisiksi Helsingin Kivihakaan ajalle 1.5.-31.8.2020 ja 1.6.-31.8.2020. 

Veripalvelun varastointi kattaa materiaali-, lääke- ja plasmavaraston hallinnan kuten materiaalien vastaanoton, varastoinnin ja toimittamisen sisäisille ja ulkoisille asiakkaille. Toiminto vastaa myös Veripalvelun sisäisestä logistiikasta esim. materiaalien kuljetuksesta osastoille ja sisäpostin jakelusta Kivihaassa.

Tehtäväsi

Työskentelet monipuolisissa logistiikka- ja varastotehtävissä muun muassa tavaran vastaanoton ja lähetyksen sekä sisäisen logistiikan parissa. Työssäsi hyödynnät käyttämiämme varastojärjestelmiä ja myös trukilla ajo tulee tutuksi. Työaikasi on pääsääntöisesti arkipäivinä klo 8-16, mutta satunnaisia lauantaivuoroja ja aikaisempia aamuja sisältyy myös työhösi.

Odotamme sinulta

Edellytämme kokemusta varastotyöstä sekä oma-aloitteista, tarkkaa ja huolellista työotetta. Työ sisältää painavienkin laatikoiden nostamista, joten hyvä fyysinen kunto on tehtävässä tarpeen. Tärkeää meille on lisäksi reipas ja positiivinen asenteesi. Trukkikortti katsotaan eduksesi. Toivomme, että sinulla on mahdollisuus työskennellä tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

Tarjoamme

Veripalvelussa jokainen työntekijä on hengenpelastaja! Meillä teet merkityksellistä työtä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja mukavan työyhteisön tuen koko kesätyöjaksosi ajalle. Lisäksi tarjoamme henkilöstöetuna edullisen lounaan sekä mahdollisuudet treenata omalla kuntosalillamme. Kehitämme Veripalvelua työpaikkana Great Place to Work® -toimintamallin mukaisesti: työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla henkilöstöllemme erinomainen työpaikka! Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Tutustu Veripalveluun työnantajana, lue lisää kesätyöpaikoistamme sekä katso vinkkimme kesätyöhakuun kesätyösivuiltamme. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 välillä varaston esimies Mikko Tuononen, p. 0503742726. Jätä hakemuksesi viimeistään 16.2. tämän linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.