(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä (Kesätyö)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2018

Haemme asiakkaallemme Riihimäen kupeeseen raudoituspuolen

 

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

 

kesäsesongin ajaksi. Työtehtäviin lukeutuvat mm. raudoitusmateriaalien lastaus, purku ja  siirtely vetomestarilla/hallinosturilla, sekä tarvittaessa tuotannon monipuoliset työtehtävät.

Osa työstä tehdään ulkovarastossa, joten valitun henkilön on oltava säänkestävä ja motivoitunut tekemään töitä vaihtelevissa olosuhteissa.

 

Julkisten kulkuneuvojen käyttö työaikojen puitteissa ei ole mahdollista.

 

Hakijan eduksi luetaan:

 

- Kokemus ison hallinosturin operoimisesta

- Hyvä ja monipuolinen trukin ajotaito

- Oma-aloitteinen, itsenäinen ja ahkera asenne työntekoon

- Sujuva suomen kielen taito (kirjoitettu ja puhuttu)

- Hyvä fyysinen kunto

-Metalli-ja/tai varastoalan koulutus ja/tai aiempi työkokemus kyseisistä töistä

 

Jos nämä ominaisuudet kuvaavat sinua, on sinulle tarjolla vastuullinen paikka vakaassa yrityksessä kilpailukykyisellä palkalla sekä monipuoliset työtehtävät. 

 

Palkkaus teknologiateollisuuden TES. Töiden aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

 

Hae paikkaa heti kotisivujemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi kautta, ja liitä mukaan CV. Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa paikasta antaa Janne Malmisaari, puh. 044 412 4637, janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.