(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä, kesätyö - Jyväskylä - Jyväskylä
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Kellfri tarjoaa laitteet maatilojen ja teiden kunnossapitoon. Verkkokaupastamme saat laitteet ympärivuotiseen teiden kunnossapitoon ja tuotevalikoimaamme kuuluvat myös erilaiset kauhat ja metsätyövälineet. Maatalouteen löytyy laitteita navettatarvikkeista traktoreihin ja eläinten ruokintatarvikkeisiin. Lisäksi valikoimiimme kuuluvat puutarhavälineet ja rakentamiseen tarvittavat tuotteet. Tutustu yritykseen ja verkkokauppaamme osoitteessa https://www.kellfri.fi/.  
Etsimme Kellfrille reipasta varastotyöntekijää kesätöihin Leppävedelle. Toivottu aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan toukokuussa ja työn kesto arvioidusti noin syyskuuhun saakka.
Varastotyöntekijänä tehtäviisi kuuluu toimitusten vastaanotto ja varastointi. Pidät yllä yleistä järjestystä ja keräilet tuotteita tilausten mukaan. Toimenkuvaasi kuuluu myös tuotteiden pakkaaminen ja lähettäminen sekä rahtikirjojen teko.   

Odotamme sinulta

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, reipasotteinen ja järjestelmällinen. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus varastotyöstä ja/tai logistiikka-alalta sekä tekninen osaaminen. Tehtävä edellyttää trukinajotaitoa.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 18.2.2018 mennessä Kaislanet-palveluun.