(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä (kesätyö), Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Etsimme nyt varastotyöntekijää määräaikaiseen kesätyöhön Helsingin Herttoniemeen.

Asiakasyrityksemme tuotevalikoima koostuu maailman arvostetuimpien toimittajien koneista, laadukkaista mauste- ja lisäaineseoksista sekä erilaisista tarvikkeista ja materiaaleista. Asiakkaat ovat pääosin liha- ja valmisruokateollisuudesta, mutta asiakasyrityksemme palvelee myös muuta elintarviketeollisuutta. Kasvavia toimialueita ovat lisäksi leipomo- ja kalateollisuus.

Työtehtävä tulee pitämään sisällään monipuolisia varastotöitä sekä trukilla ajoa. Töitä tehdään arkisin klo 8.00-16.00. Töitä on tarjolla viikoille 27, 28, 30 & 31. Työhön perehdytys on tarkoitus tehdä to-pe 27.-28.6 päivinä.

Toivomme työntekijältä aiempaa varastotyökokemusta sekä trukilla ajotaitoa.

Lisäksi arvostamme oma-aloitteista, itsenäistä, ahkeraa ja reipasta asennetta työn tekoa kohtaan.

Kiinnostuitko? Laitathan työhakemuksesi meille ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi ja käytettävyydestäsi. Työsuhde on henkilöstönvuokrauksen kautta. Koska työn aloitus on hyvin nopeasti, niin aloitamme haastattelut pikaisella aikataululla. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (p. 050-598 8460).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.