(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä - Kesätyö - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019
TRB on rakentanut, kalustanut ja sisustanut yksilöllisiä ravintola-, toimisto- ja palvelutiloja suomalaisin voimin jo 30 vuotta. Asiakkaitamme ovat julkiset ja yksityiset rakennuttajat sekä sisustus- ja arkkitehti-toimistot, toimitila- ja ravintolapalvelut.
Etsimme asiakkaallemme TRB:lle oma-aloitteista, reipasta ja tarkkaa varastotyöntekijää kesätyöhön Vantaan Åbyyn. Työsuhde solmitaan yhteistyössä Eilakaislan kanssa.

Tehtävän kuvaus

Etsimme kalustealalla toimivalle T.R. Björkbom-Trading Oy Ab:lle varastotyöntekijää, joka pystyisi avustamaan asiakkaamme varastolla kesäkuun 2019 puolesta välistä elokuun puoleen väliin.
Tärkein tehtäväsi on tavaran vastaanotto sekä tilausten kerääminen varastoympäristössä. Tuuraat edellä mainittuna loma-aikana varastolla toista varastotyöntekijää, ja pidät huolen että varastolla homma rullaa. 

Toivomme sinulta 

Toivomme sinulta mielellään jo hieman aikaisempaa kokemusta logistiikka-alan tehtävistä sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta. Katsomme haussa eduksi trukinajotaidon.

Tarjoamme sinulle

TRB on joustava ja matalahierakkinen perheyritys, jossa halutaan, että kaikki viihtyy ja asiat järjestyvät tarvittaessa. Sinulla on mukavat työkaverit ja työskentelet siistissä varastotyöympäristössä. Työssäsi saat perehdytyksen tehtävääsi sekä varastotiimin vankkumattoman tuen. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 26.5.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.