Varastotyöntekijä kesätöihin
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2022

Asiakkaamme Viinikkalassa hakee reipasta varastotyöntekijää kesätöihin!

Kiinnostaisiko sinua varastotyöt rakennusmateriaalien parissa? Tehtäviisi pääsääntöisesti kuuluvat keräily, jonkun verran auton lastausta ja purkua, tuotantotyötä sekä asiakaspalvelua noutoasiakkaille. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 8 -16, mutta jonkun verran vuoroja voi olla klo 7-15. 

Mitä odotamme sinulta? Olet jo saanut kokemusta varastotöistä ja olet jonkun verran käyttänyt trukkejakin, kuten vastapainotrukki ja pintontavaunu ja et pelkää opetalla käyttämään työntömastotrukkia, mikäli tämä ei ole vielä tullut tutuksi. Varasto ja tuotantotyöt ovat myös fyysisiä, joten töiden ohessa saat pidettyä myös kuntoasi yllä. Toivomme myös että olet ripeä, jotta tilaukset saadaan lähtemään ajoissa ja tarkkuutta toivomme myös jotta tilaukset lähtevät oikeille asiakkaille, sekä olet myös  asiakaspalveluhenkinen palvellessasi noutoasiakkaita.

Työt alkavat toukokuun tai mahdollisesti kesäkuun alussa opintojen jäädessä kesätauolle ja kestävät elokuun loppuun. Odotamme Sinun sitoutuvan tehtävään koko kesän ajaksi.

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Mikäli koet, että työ voisi olla juuri sinulle sopiva, haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1553894
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Vantaa