(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä kesätöihin Vantaalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Etsimme nyt asiakkaallemme Vantaalle Kivistöön reipasta varastotyöntekijää kesän ajaksi. Työ alkaa kesäkuun lopulla ja kestää elokuun alkuun saakka. Työtä tehdään arkisin klo 8-16 välillä.


Tehtävä pitää sisällään monipuolisia varastotöitä. Työssäsi vastaanotat ja hyllytät tavaraa sekä pakkaat ja lähetät tuotteet. Työssäsi saatat myös jonkun verran kasata tuotteita, joten toivomme että ruuvimeisseli pysyy kädessä ja olet innokas oppimaan. Tehtävä pitää sisällään myös jonkun verran asiakaspalvelua, joten olethan tottunut asioimaan asiakkaiden kanssa.

 

Toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta varastotöistä ja olet käyttänyt työssäni työntömastotrukkia. Tunnet varastotoiminnot ja osaat pyörittää varastoa itsenäisesti kesän ajan. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen.

 

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimi siis nopeasti ja lähetä hakemuksesi Adeccon nettisivujen kautta www.adecco.fi. Liitä hakemukseesi mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Mia Kettunen, puh. 040 845 1012.