(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä kesäksi K Caara Oy Turku
K Caara Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Oletko aidosti innostunut alasta ja asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Halutko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia


Haluamme innostuneen varastotyöntekijän huolehtimaan osaltaan siitä, että K Caara Oy ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Kokemus tai koulutus alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.


Odotamme sinulta: 
- iloista palveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta alaan 
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18 vuoden ikää ja auton ajoon oikeuttavaa ajokorttia

Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan. 

Tarjoamme sinulle: 
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä alalla 
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.  


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään. 


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.6.2020 – 31.8.2020.


Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Koskinen, puh nro 040-455 8850 tai Tero Aanila, puh nro 0400-799 906.


Lähetä hakemuksesi 28.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta.


-------------------


K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.


K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. K-Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, K-CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, K-CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille sekä K-CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille.


www.k‐caara.fi