(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä keräilyyn Hämeenlinnaan
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Haemme asiakkaallemme logistiikkakeskukseen varastotyöntekijöitä keräilyyn Hämeenlinnaan. 

Työ on varastossa tavaroiden keräilyä automaatiolinjalla. Käytät työssäsi erilaisia varaston kirjaus järjestelmiä. Edellytämme kokemusta vastaavista tehtävistä ja eduksi katsomme lavansiirtotrukin käyttötaidon. Työssä vaaditaan hyvä suomenkielentaito. Olethan nopea, tarkka, reipas ja motivoitunut työntekoon. Oma-aloitteisuus on hyveesi ja hektinen työtahti kuulostaa vain positiiviselta haasteelta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn kesto on tarpeen mukaan kuukaudesta puoleentoista, mahdollisesti myös pidempään. 

Mikäli tunnistit itsesi ja uskot olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi pikaisesti verkkosivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!