(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä keräilytehtäviin Maskulle
Maskun Kalustetalo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Etsimme Masku Kalustetalo Oy:lle varastotyöntekijöitä kokoaikaiseen työhön uuteen logistiikkakeskukseen Mäntsälään. Kiinnostaako sinua mahdollisuus päästä kehittymään varaston ammattilaiseksi ja samalla kehittämään uuden logistiikkakeskuksen toimintaa?

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään huonekalulogistiikan keräily- ja lähettämötehtävien parissa tammikuussa valmistuvaan logistiikkakeskukseen. Pääset tehtävässä osaksi aivan mahtavaa työporukkaa, joka tekee töitä reippaalla ja menevällä asenteella. Työtä tehdään arkisin vuoroviikoin aamuvuorossa klo 6-14 ja vuoroviikoin iltavuorossa klo 14-22. Tehtävään perehtyminen ja työskentely on mahdollista aloittaa myös Hyvinkäällä marras-joulukuun vaihteessa.

Työssä pääset tekemään tuotteiden keräilyä tablettien ja viivakoodinlukijoiden avulla. Keräilytyö tehdään uudessa logistiikkakeskuksessa matalakeräilykoneilla. Tehtävässä menestyminen vaatii reipasta ja motivoitunutta asennetta. Aikaisempaa kokemusta sinulla ei tarvitse varastotehtävistä välttämättä olla, sillä kaikkiin työtehtäviin ja laitteiden käyttöön järjestetään kattava perehdytys. Kerättävät tuotteet voivat vaihdella kooltaan pienistä paketeista täysimittaisiin sänkyihin ja sohviin, joten työ vaatii tekijältään hyvää fyysistä kuntoa. Työ soveltuu hyvin naisille ja miehille.

Työt on mahdollista aloittaa jo marras-joulukuun aikana ja työsuhde olisi aluksi kesän 2019 loppuun saakka. Hyvin työssä pärjäävällä ja viihtyvällä henkilöllä on myös aito mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Mikäli kiinnostuit mahdollisuudesta päästä työskentelemään yhden Suomen suurimman kalustetalon logistiikkaketjun parissa, jätä hakemus pikimmiten. Paikkoja on auki useampia, mutta huomioithan, että paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.