(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä / keräilijä
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Haemme Fiskarsin Billnäsin jakelukeskukseen kahta trukinajotaitoista keräilijää. Työtehtäviin kuuluu tilausten keräilyä trukilla ja tarvittaessa myös muita varaston työtehtäviä. Työskentelet tarvittaessa myös tuotannossa tuotantotyöntekijänä. Työ on lähtökohtaisesti päivätyötä arkisin klo 8-16, tuotannossa vuorotyötä. Työt alkavat heti ja jatkuvat sesongin ajan ainakin heinäkuulle asti, mahdollisesti pidempään. Palkka 12 eur/h. Varasto on noin 10 000 lavapaikan jakelukeskus josta kerätään ja lähetetään valmiita tuotteita asiakkaille Suomeen, Ruotsiin sekä Baltian maihin.

Olet etsimämme henkilö jos sinulla on aiempaa varastotyökokemusta ja trukinajotaito (työntömasto, vastapaino, keräily). Omaat itsenäisen sekä järjestelmällisen työskentelytavan ja hallitset tai opit nopeasti varastotietojärjestelmien käytön (käytössä SAP). Odotamme että olet myös fyysisesti hyvässä kunnossa, koska osa keräilystä tehdään käsivoimin.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

-------

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi