(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Järvenpää-Mäntsälä alueelle
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Etsitkö töitä loppuvuodelle ja mahdollisesti keväälle? Vai oletko kenties kiinnostunut pitkäaikaisesta työpaikasta? Meillä on nyt tarjolla sinulle sopiva työpaikka!

Haemme Järvenpään ja Mäntsälän alueelle varastotyöntekijöitä erilaisiin varastotyötehtäviin. Tarjolla on erilaisia työtehtäviä, joista pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan! Yleisimpiä varastotehtäviä, joihin henkilöitä etsimme, ovat tuotteiden keräily, pakkaaminen ja lähettäminen. Tämän lisäksi työnkuvaasi voi kuulua esimerkiksi tavaroiden vastaanottamista sekä purkua. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa pääsääntöisesti arkipäivinä, mutta valmius tehdä viikonlopputyötä katsotaan eduksi valintoja tehdessä.Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä, sillä kaikkiin työtehtäviin järjestämme kattavan perehdytyksen.

Etsimme henkilöitä, joilla on halu tehdä töitä ja kehittyä työssään. Paikkoja on tarjolla useampia, joista yksi voi hyvinkin olla sinun. Mikäli koet sopivasi työhön, jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Katsoithan jo esittelyvideon työtehtävistä? https://www.youtube.com/watch?v=zNs91YiHHDI