(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä IV-alalle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Kiinnostaako sinua tuotanto- ja varastoalan 2-vuorotyö?

Etsimme nyt VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ trukkikeräilyyn ja avustaviin tuotannon töihin asiakkaallemme Espoon Juvanmalmille.

Työssäsi toimit itsenäisesti hoitaen tilauksen elinkaaren aina keräilystä lähetykseen ja vaadittavan dokumentoinnin tekemiseen. Työ saattaa sisältää myös muita tuotanto- ja varastoympäristöön sijoittuvia päivittäisiä avustavia tehtäviä.

Toivomme sinulta jo aikaisempaa työntömastotrukin ja vastapainotrukin ajotaitoa. Myös aikaisempi  kokemus varasto- tai tuotantoympäristöstä katsotaan eduksesi. Tärkeää on, että omaat hyvän asenteen ja motivaation fyysistä työtä kohtaan.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen, joka jatkuu aluksi ainakin elokuulle asti – mahdollisesti pidempäänkin. Työtä tehdään 2-vuorotyönä keskimäärin 40 h/vko.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi