(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä itsenäiseen tehtävään Vantaalle
Vip Office Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Miltä kuulostaa itsenäinen sekä monipuolinen varastotyö yrityksessä, joka aidosti huolehtii työntekijän hyvinvoinnista?

Etsimme asiakkaallemme VIP Office Oy:lle varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on alkuun 6kk määräaikaisuus kauttamme, mutta hyvin työssä pärjäävä henkilö siirtyy asiakkaan kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Aloitus tehtävässä on 7.1.2020, mutta voit tarvittaessa aloittaa aiemmin tai myöhemminkin, kuitenkin viimeistään tammikuun aikana.

Kyseessä on pääsääntöisesti toimistoalan tarvikkeita sisältävä lämmin varasto, jossa pääset hoitamaan monipuolisesti varaston toimintaa tavaran vastaanotosta lähetykseen saakka. Töitä tehdään arkisin klo 7:45-15:45 ja varasto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä osoitteessa Pähkinärinteentie 41, 01710 Vantaa. Vastuullasi on koko varaston pyörittäminen, eli työtehtäviisi kuuluu vastaanotto, hyllytys, keräily, pakkaus- ja lähetystoiminnot sekä yleisen järjestyksen ylläpito.

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on sujuva suomen kielen taito sekä reipas, vastuullinen, omatoiminen ja tarkka ote työhön. Aikaisempi kokemus varastolta katsotaan ehdottomasti eduksesi, mutta meille tärkeintä on oikeanlainen persoona sekä asenne työhön.

Tarjoamme sinulle

  • Kattavan perehdytyksen tehtäviisi
  • Mielenkiintoisen paikan itsenäisessä varastotyössä sekä mahdollisuuden kehittyä
  • Tiiviin ja huumorintajuisen tiimin tuen
  • Erinomaisen mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen ensimmäisen määräaikaisuuden jälkeen
  • Hyvät työsuhde-edut

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin jätäthän hakemuksesi heti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.