(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Inkooseen
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2020

Onko toiveissasi työskennellä pienellä varastolla päivävuorossa? Ethän pelästy, vaikka lämpötila varastolla kipuaa noin -25 asteeseen? Löytyykö sinulta valmiiksi useamman vuoden ajalta varastokokemusta?

Tässä tehtävässä työskentelet tiiviissä kahden hengen tiimissä, vastaten yhdessä työparisi kanssa varaston toiminnan sujuvuudesta. Työtehtäviin kuuluvat mm. kuorman vastaanotto, hyllytys, keräily ja tuotteiden lähettäminen eteenpäin. Kuorman purussa ja hyllytyksessä käytetään apuna pääsääntöisesti vastapainotrukkia. Kyseessä on pakkasvarasto, joten olethan valmis työskentelemään noin -25 asteisessa ympäristössä.

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa klo 7–15. Työsuhde on aluksi määräaikainen Baronan kautta, mutta hyvin töissä pärjäävällä on erinomainen mahdollisuus rekrytoitua tämän jälkeen asiakkaamme kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Toivoisimme että sinulta löytyy valmiiksi jo useampi vuosi varastokokemusta ja olet tottunut olemaan vastapainotrukin puikoissa. Työ vaatii tekijältään myös erityisesti huolellisuutta ja tarkkuutta. Löytyyhän sinulta myös vastuuntuntoinen luonne, oma-aloitteisuutta ja hyvä fyysinen kunto.

Valitulle työntekijälle tarjoamme rennon ja leppoisan työilmapiirin sekä reilun ja vakaan työpaikan. Palkkaus koostuu kaupan alan TES:n peruspalkasta ja pakkaslisästä. Aloitus työssä on kesäkuun aikana. Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Haastattelemme tehtävään hakijoita jo hakuajan aikana.