(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä iltavuoroon
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Etsitkö iltapainotteista varastotyötä? Haluatko työskennellä sekä lämpimissä että viileissä olosuhteissa mukavassa tiimissä?

Haemme Helsingin Pitäjänmäkeen varastotyöntekijää iltavuorossa tehtävään elintarvikkeiden keräilyyn lämpimissä ja viileissä (+5C) olosuhteissa. Keräilyssä käytetään PDA-laitetta ja tuotteet kerätään käsin lavoille ja rullakoihin.

Voit työskennellä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti (2-3 vuoroa/vko). Työtä tehdään klo 15:30-23:30 välillä ja työpäivän pituus voi vaihdella riippuen kerättävän tavaran määrästä, joten toivomme työntekijältä joustavuutta.

Työtä on tarjolla Pitäjänmäessä noin 3 kuukauden ajan, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä Vantaan Viinikkalan toimipisteeseen vastaaviin varastotehtäviin. Työhön järjestetään kattava perehdytys, joten aikaisempaa kokemusta sinulta ei tarvitse löytyä. Hyvän asenteen lisäksi toivomme sinulta kuitenkin tarkkaa ja järjestelmällistä työotetta. Valmius itsenäiseen työskentelyyn sekä joustavuus ovat myös edellytyksiä työssä pärjäämisen kannalta.

Vastineeksi tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit, mielyttävän työympäristön ja työpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!