(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä, Iisalmi
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Oletko kiinnostunut työskentelemään varastotehtävissä? Etsitkö pidempiaikaista työsuhdetta? Hienoa! Meillä olisi tarjota Sinulle hyvää työtä - tervetuloa Personalhusetille!

Haemme teollisuuden alan asiakasyrityksellemme Iisalmeen VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ vakituiseen työtehtävään.

Työ on tuotteiden keräilyä työntömastotrukilla, tavaran lähetystä ja vastaanottoa sekä pakkausta. Työhön voi sisältyä myös muita varasto / toimistotöitä. Työssä käsitellään kevyempiä tuotteita. Töitä tehdään yhdessä vuorossa ma-pe klo 7-15.30.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta varasto- tai keräilytehtävistä sekä trukinajo taitoa. Työturvallisuusmääräysten vuoksi sinun tulee olla täysi-ikäinen. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Suomen kielen osaaminen vaaditaan tehtävässä.

Tarjoamme työtä, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävä on vakituinen, mutta työt alkavat vuokratyöluontoisesti ja mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille sopimuksen mukaan.

Jos sinulla on tarkka työote, asenne työntekoon kunnossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Personalhusetin konsultti Miia Tarvainen, puh. 050 3623984 tai miia.tarvainen@personalhuset.fi.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai liitä jo luotu profiilisi haun alle. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Löydät meidät myös somesta @personalhusetfinland / @personalhusetkuopio


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

HYVÄÄ TYÖTÄ.