(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Hyvinkäälle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2018

Etsitkö logistiikka-alan töitä Hyvinkäältä? Haluaisitko päästä aloittamaan työt heti, ja työskentelemään isossa logistiikkakeskuksessa nuorekkaassa ja viihtyisässä työympäristössä?

Asiakkaamme Hyvinkäältä hakee reippaita ja oma-aloitteisia varastotyöntekijöitä kasvavaan ja kehittyvään logistiikkakeskukseen. Työtehtävät koostuvat monipuolisista varastotöistä, ja sisältävät mm. saapuvan tavaran vastaanottoa, keräilyä, hyllytystä sekä lähettämön toimintoja. Erilaiset trukit kuten korkeakeräilijä, lavansiirtovaunu ja työntömastotrukki ovat varastolla jokapäiväisessä käytössä.

Toivomme sinulta reipasta työotetta sekä motivaatiota varastotöitä kohtaan. Kokemus varastotyöstä ei ole välttämätöntä, vaan asenne ratkaisee - sinut tullaan perehdyttämään työtehtäviin. Trukkiosaaminen katsotaan merkittäväksi eduksi, mutta tarvittaessa myös trukkien käyttöön koulutetaan. Tehtävässä menestyminen vaatii myös sujuvaa suomen kielen taitoa. Työpaikan sijainnista johtuen työhön valittavalla tulee olla käytössään auto.

Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa klo 6-14 ja 14-22. Voimme tarjota sinulle oman halukkuutesi ja tilanteesi mukaan joko kokoaikaisen tai osa-aikaisen työsuhteen. Palkkaus tehtävässä on Kaupan alan työehtosopimuksen mukainen.

Työsuhde solmitaan aluksi toukokuun loppuun asti, mutta hyvin tehtävässä pärjäävillä henkilöillä on erinomainen mahdollisuus kesätöihin tai vakituiseen työpaikkaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi välittömästi. Aloitus on heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Edellytykset työnsaannille: Sujuva suomen kielen taito, Reipas asenne
Eduksi luettavat asiat: Trukkikokemus, Aikaisempi varastokokemus